duminică, 12 iulie 2009

lumini abstracte

Creati un document nou cu marimea de 300X300 cu fundalul negru.Creati un layer nou si desenati o linie alba folosind Pen Tool sau Line Tool de 3 pixeli.Aveti grija ca linia sa fie pe centrul fundalului.
lumini photoshop
Mergeti la Filter > Disort > Twirls si setati la 50%.Folosind o radiera mare cam de 100 de pixeli stergeti varfurile liniilor sa para ca si cum ar disparea.Mergeti la Layer > Duplicate Layer si mutati noul layer langa celalalt.Repetati asta de cateva ori.
abstracte photoshop
Creati un layer nou si folositi o pensula alba de 200 de pixeli pentru a crea o lumina care acopera capetele de jos ale liniilor.Dati click cam de doua ori in acelas loc pentru a va asigura ca acoperiti tot.
lumini abstracte
Mergeti la layerele cu linii si pentru fiecare layer mergeti la Filter > Disort > Waves si folositi setarile de mai jos.
lumini abstracte photoshop
Acum ar trebui sa aveti un rezultat de genul acesta :
tutoriale photoshop
Creati un layer nou care sa fie deasupra tutoror layerelor si folositi marimi diferite de pensule pentru a crea niste buline ca cele de mai jos.Schimbati blending mode la overlay.
resurse photoshop
Creati un layer nou.mergeti la Filter - Render - Clouds.Apoi mergeti la Filter - Render -
fibers folosind setarile care sunt deja setate.Mergeti la Filter - blur - Gaussian Blur setand radius la 3 px.Schimbati blending mode la overlay.In timp ce blurati mergeti inapoi si blurati cateva linii daca vreti.
filter photoshop
Selectati toate layere inafara de layerul cu fundalul , dati click dreapta si selectati Merge Layers.Acum duplicati noul layer creat dati click dreapta pe el, alegeti Blending options si apoi gradient overlay.Aplicati un gradient colorat(am folosit un gradient curcubeu).Schimbati opacity pentru layerul cu gradientul pana cand sunteti multumiti de rezultat.Acum aveti o imagine abstracta.
incepatori phtoshop
Aici este un alt model
invata photoshop
Sursa : http://www.smileyhelper.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu